AcuBeauty & GLØD 

AcuBeauty / Kosmetisk Ansigtsakupunktur


AcuBeauty (Kosmetisk Ansigtsakupunktur) giver et naturlige ansigtsløft & en dejlig GLØD


Alle ældes og tidens tegn er uundgåelige. Heldigvis! For udstråling af livserfaring har sin helt egen glans.

Alligevel ønsker mange naturligvis at ‘ældes med ynde’ og fremstå som den bedste version af sig selv.

Med AcuBeauty har du mulighed for, helt uden brug af kemi eller kirurgi, at arbejde med dette helt naturligt.


Behandlingen hjælper bl.a. mod


  • Hængende øjenlåg
  • Panderynker
  • Hængekinder
  • Opstramning af løs hud
  • Rygelinjer
  • Mindsker fine linjer og rynker
  • Bekymringsrynke


AcuBeauty bringer din indre skønhed frem.

Én af fordelene ved behandling med ansigtsakupunktur er, at du får lov at beholde dit helt personlige udtryk og naturlige mimik, da kosmetisk akupunktur ente opstrammer eller afslapper musklerne, fremfor at lamme dem.

Ansigtsakupunkturen er også ideel til behandling af kæbespændinger, nakkespændinger, hovedpine, løbende mundvand, ansigtslammelser og lignende problemer i og omkring ansigtet. Disse udfordringer kan også sagtens hænge sammen med kosmetiske ujævnheder i ansigtet.

Du skal derfor vælge AcuBeauty behandlingen hvis du ønsker en naturlig, dybdegående måde at reducere fine linjer og rynker på.

Behandlingen er optimal som et forløb hvor man typisk kommer imellem 5-8 gange. Efterfølgende bør behandlingen vedligeholdes hver 4.-6. uge.


På klinikken tilbyder jeg desuden det non-invasive naturlige ansigtsløft Lifting Gua Sha®, som er en fatastisk kombination af Gua Sha, Kosmetisk Cupping og Japanske Lifting Teknikker


KOMBINATION AF ØSTLIG OG VESTLIG VIDENSKAB

I en AcuBeauty behandling får du det bedste af både den tusindårige østlige viden, den vestlige medicinske viden samt den evidensbaseret funktionelle tilgang til behandling.

Dvs. du opnår en helhedsorienteret og holistisk behandlingstilgang til skønhed.


Inden for kosmetisk akupunktur, findes der hovedsageligt 3 forskelige akupunkturmetoder som bliver brugt forskellige steder i verden.

Jeg er oplært i og benytter  alle 3 akupunkturmetoder, og sammensætter dem i én og samme behandling.

Du får således en komplet og unik behandling med kosmetisk akupunktur.


DE 3 KOSMETISKE BEHANDLINGSMETODER

DIREKTE KOSMETISK MUSKEL OG DRÆNAGE AKUPUNKTUR

Denne form indeholder en række punkter i og omkring ansigtet. Musklernes spændingstilstand i ansigtet har afgørende betydning for hvorhenne rynkerne sætter sig, samt hvor dybe de bliver. Disse stikketeknikker har derfor til formål at afspænde eller opstramme den enkelte muskel, afhængig af hvad problemet er.

Inden for samme teknik bruges også drænage punkter, hvor nålen placeres i bindevævet lige over muskelfacierne, og har til formål at stimulere lymfesystemet til at fjerne væskeophobninger.

Disse teknikker er krævende og kræver mange timers træning, hvilket også er årsagen til at der er praktisk træning på alle kursets 9 dage.

INTRADERMAL AKUPUNKTUR

Intradermal akupunktur udføres med små 3-6 mm. nåle der sættes direkte i ansigtslinjerne med pincet. Det er vigtigt de sættes i den korrekte vinkel for at opnå et optimalt resultat. Nålene sættes for at stimulere og provokere huden til at danne ny collagen de steder hvor man sætter dem. Denne metode vil ofte blive kombineret med collagenserum.

TCM AKUPUNKTUR

Den klassiske akupunkturform, som bygger på balancering af energi i meridiansystemet. At øge energien og udstrålingen i et ansigt, kan gøre en meget stor forskel rent kosmetisk. Specielt i den måde vi bliver set på af andre.


Praktisk info

Forebyggende behandling

De fleste af mine klienter kommer med et specifikt område, de gerne vil have arbejdet på. Men en del vælger også behandlingen som en forebyggende behandling. Så selvom du er ung og ikke har linjer eller andre udfordringer, kan du sagtens nyde godt af behandlingen.


Antal behandlinger?

Jeg arbejder med kroppens naturlige ressourcer. Så selvom du ofte kan se og mærke en forskel allerede efter første behandling, skal der typisk et forløb til for at skabe større og mere vedvarende resultater.

Som udgangspunkt anbefaler vi mellem 5-8 behandlinger, og derefter vedligeholdende behandlinger efter behov.


Blå mærker?

Idet jeg arbejder omkring blodkarrene i ansigtet, er der altid en risiko forbundet med behandlingen. 

De få gange der kommer et blåt mærke, vil det typisk være små mærker som snildt kan dækkes.

Men da der er en risiko, anbefaler jeg, at du ikke modtager behandling samme dag du eventuelt har et event. Bare for en sikkerheds skyld


Nåleskræk?

De fleste bliver overraskede over hvor afslappende det faktisk er, at ligge med nåle.

Og ellers kan du vælge den lækre Lifting Gua Sha® behandling, som er en fatastisk kombination af Gua Sha, Kosmetisk Cupping og Japanske Lifting Teknikker


Du kan læse om de forskellige metoder jeg benytter mig af OG kombinerer for at få det bedste resultat for lige præcis dig her